Csokoládé Muzeum Szolgáétatás Van kiút a függőségből, ha meg merjük tenni az első lépést

Van kiút a függőségből, ha meg merjük tenni az első lépést

Gyerekként imádtam a csokoládét. Ez talán senkit nem lep meg, viszont ez azt eredményezte, hogy túlsúlyos voltam. Nem szerettem mellette mozogni, ami egy tökéletes recept volt az elhízásra. Komoly munka kellett ahhoz, hogy legyúrjam magamról a felesleget és most már nagyon odafigyelek arra, hogy miket eszek. A felépülés útja azonban sokszor nagyon rögös tud lenni és elkél mások segítsége.

Különösen akkor, ha olyan komoly dolgokról van szó, mint az alkoholizmus. Az egyik barátom már hosszú ideje küzdött az itallal és mikor addiktológusok kapcsán kérdezett engem, rögtön elkezdtem keresgélni az interneten.

Így találtam rá a Felépülök oldalára, ami addiktológusok mellett még rengeteg más dolgot is ajánlott. Nagyon tetszett, hogy az oldalon rengeteg információt tudtam elérni a függőségekkel kapcsolatban. Így egy kicsit én is jobban megérthettem azt, hogy min mehet most keresztül a barátom. Az alkoholizmus és minden más függőség kapcsán rengeteg tévhit van és sokszor az emberek azt hiszik, hogy önképzett addiktológusok.

A Felépülök azonban profi segítséget nyújt nekünk ebben a kényes témában és többször indítanak az évben egy bentlakásos felépülő programot. A barátomnak elmondtam ezeket a dolgokat és láttam rajta, hogy szinte felragyog a szeme. Korábban azt hitte, hogy számára nincs remény, így azonban megtehette az első lépést a felépülés újtán.

Related Post

Esőgyűjtő tartály

Esőgyűjtő tartály a háztartásokban: Típusok és telepítési lehetőségekEsőgyűjtő tartály a háztartásokban: Típusok és telepítési lehetőségek

A fenntartható vízgazdálkodás és a környezettudatos életmód egyre fontosabbá válik a háztartások számára világszerte. Az esőgyűjtő tartály változatok kiváló lehetőséget kínálnak a vízforrások hatékony kihasználására, csökkentve ezzel az otthonok költségeit.

READ MOREREAD MORE