Csokoládé Muzeum Webáruház Patinás és modern is egyben az online patika

Patinás és modern is egyben az online patika

Egyszer régebben olvastam egy cikket arról, hogy a patika szó igazi ínyencségnek számít a nyelvkutatók körében. Rengeteg – sokszor egymásnak ellentmondó – magyarázat van ugyanis ennek a szónak a kialakulására.

A legvalószínűbbnek azt tartják, hogy a „raktár” jelentésű, görög eredetű latin „apotheca” szót addig csűrték-csavarták, míg a többismeretlenes egyenlet értelmet nem nyert a patika szóban. Mindenesetre sokkal jobban esik kimondani azt, hogy „patika”, mint hogy „gyógyszertár”. Valahogy barátságosabb, meghittebb is, és lehet, hogy csak én gondolom bele, de ez a szó magában hordoz valami kis „varázslatot”. Valamit, ami messze túlmutat a laboratóriumokban kikevert, vegytiszta gyógyszerek tömkelegén. Egy olyan helyet idéz, ahol varázsfőzetekre, valóságos csodaszerekre bukkanhatunk.

A Prevenció Patika ötvözte a régi, patinás megoldásokat a modernekkel, és az online térben is elhelyezte magát. Az online patika valóban egy igazi csoda. Ezt igazán azok érezhetik át, aki valami miatt akadályozottak még abban is, hogy eljussanak egy olyan helyre, ahol alapvető élelmiszer kiegészítőket vásárolhatnak.

 

Mert az online vásárlást nemcsak a kényelem miatt választják sokan. Sajnos olyan emberek is szép számmal akadnak, akik akár fizikálisan, akár mentálisan, de akadályozottak. Az is előfordul, hogy valaki teljesen egyedül gondozza súlyos beteg gyermekét, rokonát. Ez a gondozás pedig a szó szoros értelmében 0-24 órában zajlik, esélyt sem adva arra, hogy a gondozó kitegye a lábát a lakásból. Az időjárási viszonyok, a lakóhely esetleges elszigeteltsége és még számos indok játszhat közre abban, hogy valaki olyan helyzetbe kerüljön, mikor már ezerszer meggondolja, hogy elinduljon-e A-ból B-be – már ha ez fizikailag egyáltalán lehetséges, kivitelezhető.

És ha mindez még nem lenne elég: ezek az emberek egyedül is vannak, legalábbis nincs olyan rokon, barát, ismerős, aki ezt az alapvető gesztust – nevezetesen: bármiféle szükséges dolog beszerzését – megtennék helyette.

 

Az online patikák tehát egy alapvető, mindenkit megillető szolgáltatás elérését egyszerűsítik le, teszik mindenki számára elérhetővé. A Prevenció Patika az egészség megőrzését segítő, preventív készítmények mellett a mindennapi életben bármikor felmerülő problémák kezelésére is megoldást nyújt.

Rendkívül felhasználóbarát, könnyen használható weboldalukat böngészve szinte megdöbben a látogató, hogy milyen sokféle területre terjed ki a patika termékkínálata.

Baba-mama

A menü meglepően széles skálán mozog. Persze, elmondható, hogy a kisgyermekek ápolása is egészen széles spektrumú, hisz minden váratlan, kiszámíthatatlan helyzetre fel kell készülniük a szülőknek.  De az online patika még ennél is körültekintőbben járt el a termékválasztékot összeállítva, hiszen még a fogantatás előtt, a babavárásra való felkészülést, a teherbe esést segítő, az egészséges magzati állapot megalapozását segítő vitaminokkal, továbbá a szoptatást gördülékennyé, könnyebbé tevő készítményekkel is várja az érintetteket.

Intim

Az online patika felületének főkategóriái közt szerepel az „Intim” menüpont is, és elmondhatjuk, hogy ezt a témakört rengeteg hasznos termékkel sikerült megtölteni mind női, mind férfi nézőpontból. A higiénia, prosztata problémák, potencia javítás, termékenység, inkontinencia – egymáshoz nem nagyon kapcsolható, szerteágazó témák. Örvendetes, hogy a megvásárlásukhoz frusztrációval kapcsolódó termékek, eszközök mindenféle nehézség, vagy szégyenérzet nélkül bárki számára megszerezhetők.

Gyógyászat

A főkategória alatt megszámlálhatatlan problémára találhatunk megoldást, illetve a megelőzés praktikáira, a természetes összetevőkkel való védekezésre találhatunk készítményeket.

Bőrgyógyászati, fogászati, fülészeti és idegrendszeri panaszokra alkalmazható, különféle kiszerelésű termékek egész tárháza vár arra, hogy fölfedezzük, és megtaláljuk a számunkra legüdvözítőbbet.

Emellett nem elhanyagolható, hogy az online patika még négylábú kedvenceinkre is gondolt, hiszen kutyának, macskának, teknősnek, sőt még lovak számára is adható vitaminkészítmények is színesítik a kínálatukat.

Vírusvédelem

A menüpont alatt a Covid tesztektől elkezdve gumikesztyűk, szájmaszkok és különféle fertőtlenítőszerek is megtalálhatók.

Persze a különféle termékek keresése nem merül ki a főmenüpont által kínált végtelen lehetőségben. Külön még összetevőkre is rákereshetünk, és az adott termékeket a rendszer másodpercek alatt felkutatja számunkra.

Mesébe illő ajánlatok

Az online patika amellett, hogy minden szempontból kényelmesebb, mindenki számára megoldható, kivitelezhető formáját nyújtja a vásárlásnak, még további kedvezményekkel is szolgál vásárlóinak, ugyanis időről-időre akciókat hirdet meg.

Ezeket a készítményeket a „Mesébe illő ajánlatok” menüpont alatt találjuk meg. A jelentős kedvezménnyel járó, alkalmi vásárlási lehetőségek az év minden részében megújulnak és folyamatosak. A nagyobb ünnepek előtt találhatunk köztük kifejezetten az ünnepi alkalomra javallt, meglepetésként is nagyszerűen funkcionáló termékeket. A „többet kevesebbért” csábító ajánlat természetesen ugyanazon termék magasabb darabszámban történő beszerzését teszi olcsóbbá. A „kiemelt ajánlatok” alatt random módon kiválasztott árucikkek találhatók jóval a megszokott, általános piaci ár alatt. Az „Ingyenes szállítással” kategóriába sorolt termékekből – és itt nem arra kell gondolni, hogy itt kiemelten nagyon magas árat képviselő termékek vannak! – valóban akár egy darab megvásárlása esetén sem kell plusz szállítási díjat fizetnünk. /A webshopból való vásárlás egységesített szabályzata szerint egyébként a 15.000.-Ft feletti termékvásárlás esetén díjmentes a szállítás/.

A „Szezonális ajánlatok” menüben az éppen aktuális évszakra általánosan vonatkoztatható egészségmegőrző, karbantartó táplálékkiegészítő termékeket találjuk meg. A téli időszakban ezek értelemszerűen az influenza-szerű megbetegedéseket megelőző, az azokból való felépülést megcélzó szerek, immunerősítők.

Már csak ezekért a fantasztikusan egyedi ajánlatokért is érdemes sokszor ellátogatni a Prevenció Patika weboldalára, mert soha nem tudhatjuk, hogy az általunk preferált termékek, termékcsoportok mikor kerülnek egészen baráti áron kínálatra.

Related Post