Csokoládé Muzeum Szolgáétatás Választhatók kiváló bitumenes szigetelő lapok

Választhatók kiváló bitumenes szigetelő lapok

bitumenes szigetelő

A vízszigetelés egy olyan feladat, amit nem lehet félvárról venni, amikor a lakások kialakításáról van szó. A talajvíz nyomás gyakran jelenthet problémát, főként az alacsonyabban fekvő területeken. A bitumenes szigetelő lemezek segítségével könnyen kiküszöbölhető az adott probléma. Természetesen ezen termékek az építés során kerülnek behelyezésre és mindig a megfelelő rétegrendben. Utólagos felrakásuk elég komoly kihívásokat jelenthet. A régebbi épületkénél, ahol még a bitumenes szigetelő rendszerek nem álltak rendelkezésre gyakran jelennek meg nedves foltok, amik csak speciális utókezelésekkel szüntethetők meg. Szerencsére ma már semmilyen problémát sem okoz a professzionális termékek beszerzése.

A SikaBit PRO E40-15S és SikaBit PRO E40-5S bitumenes szigetelő lapok kedvező áron és kimagasló minőségben érhetők el a hun.sika.com weboldalon. Itt megismerhetők az adott rendszerek sajátos paraméterei, valamint lehetőség adódik az lerakási mód pontos megismerésére. Ami egyértelműen a bitumenes szigetelő rendszerek mellett szól, hogy sokoldalúan alkalmazhatók. Lapostetőknél ugyanúgy bevethető, mit lábazatok, pincék szigetelésére. Még az erkélyek és teraszok kiképzésénél is jól jöhet.

A Sika bitumenes szigetelő egyedi hideghajlítási értékének hála, akár -15 ℃-ig használható. Érdemes mindig kellő átlapolással lefektetni, mert így előzhető meg, hogy az illesztések mentén felszivárogjon a nedvesség a későbbiekben. Professzionális alkalmazása során, a kisebb repedések áthidalására is esély nyílik. A befektetés gyorsan megtérül.

Related Post