Csokoládé Muzeum Webáruház Pénzszámoló gép és bankjegyszámláló a szakértőtől

Pénzszámoló gép és bankjegyszámláló a szakértőtől

Egy pénzszámoló gép kétségtelenül hasznos kelléke lehet minden vállalkozásnak, ahol nagyobb arányú a készpénzforgalom. Segít gyorsan és pontosan megszámolni a napi bevételt, sőt a számolással egyidőben eredetiség vizsgálatot is végez minden bankjegyen. A pénzszámoló gép sebessége minimum 1000bankjegy/perc, és igen bármilyen hihetetlenül hangzik ilyen nagy sebesség mellett is nagy biztonsággal képes kiszűrni a hamisítványokat.

A NEXT Irodatechnika webáruházban széles kínálatból tud választani, egészen a belépő kézi bankjegyszámlálótól a nagyobb banki kivitelű értékszámláló gépekig. A hordozható pénzszámoló gép ugyan számolás közbeni bankjegy vizsgálatra még nem képes, de van benne beépített UV és vízjel ellenőrzés funkció. A vásárlók kedvencei a középkategóriás készülékek, amelyek a darabszámlálás mellett már többszintű eredetiség vizsgálatot is végeznek.

A legnagyobb, úgynevezett értékszámláló gépek sokkal többet nyújtanak a hagyományos értelemeben vett bankjegyszámláló gépektől. Ezek a készülékek már képesek felismerni a bankjegyek címleteit is, és így a pontos végösszeget is megadják a számlálás végeztével. Típustól függően a forint mellett további 8-10 másik valuta számolására és vizsgálatára is alkalmasak. A legnagyobb NextCash modell már beépített nyomtatóval is rendelkezik, amivel kinyomtatható a megszámolt bankjegyek címletenkénti értéke és a teljes számlálás végösszege.

Látogasson el a nextiroda.hu/banktechnika kategória oldalra és nézze meg a kínálatot, ahol minden típus működését videón is megtekintheti. A kiválasztott pénzszámoló gépet azonnal megrendelheti, és akár már másnap használatba is állíthatja üzletében vagy irodájában. 30000-Ft feletti megrendelés esetén a szállítás akár ingyenes is lehet, a feltételeket megtalálja a NEXT Irodatechnika webáruházban.

Related Post