Csokoládé Muzeum Építkezés Megelőzhető is lehet a pince beázás javítása

Megelőzhető is lehet a pince beázás javítása

pince beázás javítása

Vannak olyan munkálatok, amik kellő odafigyeléssel elkerülhetők lennének, viszont ez befektetéssel jár. Természetesen az utólagos kárelhárítások sem költséghatékonyak mindig. A pince beázás javítása bár úgy tűnhet, hogy hanyagolható, de valójában jobb ezzel minél többet foglalkozni. Gyakori, hogy bizonyos családi ingatlanok alatt található tároló helyként pince, amiben felhalmozhatók termények, leselejtezett bútorok és sok egyéb holmi. Mivel ez a helyiség a földbe van mélyesztve, ezért a talajvíznyomásnak jobban kitett. Ha nem vesszük elejét a nedvesedésnek, akkor egy dohos környezet jön létre, ahol semmi sem tartható el hosszabb ideig.

A pince beázás javítása nélkül, akár kiterjedhet a probléma a lakás többi részére. A falak mentén a salétrom utat talál a padlózatba, ami a burkolatok felválását okozhatja. A lentről érkező nedvesedés a szerkezetet folyamatosan amortizálja, ami az ingatlant alapjaiban gyengíti meg. A pince beázás javítása tehát kulcsfontosságú. Néha előfordulnak olyan alkalmi hibák, mint lefolyók, vezetékek sérülése, amik a lakások alatt futnak.

Az is megeshet, hogy a csepegő ereszcsatorna miatt jön létre szivárgás odalent. Bármi is legyen a kiváltó ok, a pince beázás javítása csak a forrás felfedése és elhárítása után végezhető el bármilyen formában. A Sika® MultiSeal bitumenes szigetelőszalag valóságos univerzális megoldás a kisebb hézagok tömítésére, ezért ha vezetékek, csövek sérülése a ludas, akkor ezzel a termékkel gyakran orvosolható a hiba. A hun.sika.com weboldalon további hasznos tanácsok és termékek találhatók a nedvesedések kivédésére magas hatásfokkal.

Related Post