Csokoládé Muzeum Állás Ismerje meg Ferencváros egyedi potenciálját

Ismerje meg Ferencváros egyedi potenciálját

Linken

A Duna bal partján Budapest közepén, megtalálható egy olyan városrész, ahol a régi és az új Budapest egyaránt jelen van: ez a IX. kerület, vagy ahogyan sokan ismerik, a Ferencváros.

A kerület történelmi központja, a Raday utca, ahol kávézók, éttermek és galériák sora várja a látogatókat, kínálva kulturális programokat és gasztronómiai élményeket. Az utca színes pezsgése, a művészeti élet és az építészet ötvözete adja a kerület jellegzetes atmoszféráját.
De a Ferencváros nem csak a múltjáról híres. Az elmúlt évtizedekben a kerület déli részén jelentős városfejlesztési projektek valósultak meg, így ma a modern irodaházak, lakóparkok és a Duna partján húzódó sétány teszi ezt a területet vonzóvá a fiatalok és a családok számára egyaránt.


Találjon munkát Ferencvárosban
Ha dolgozni szeretne, akkor nincs más dolga, mint az alábbi linken alaposan körülnéznie. Itt folyamatosan frissülő álláshirdetések jelennek meg a IX. kerület és a főváros többi régiójára nézve. Tény, hogy Ferencváros mindent megad, amire csak szüksége lehet. Itt található az újjáépített Groupama Aréna, a Ferencvárosi Torna Club otthona, amely nem csak sporteseményeknek, de koncerteknek és más rendezvényeknek is helyszínt biztosít.

Emellett pedig a IX. kerület a tudomány és az innováció területén is fontos szerepet tölt be. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem egy része itt helyezkedik el. Tanulni, kikapcsolódni és persze dolgozni ugyanolyan hatékonysággal lehet és még csak el sem kell hagynia a kerületet. Valóságos csoda ez, amit érdemes kihasználnia miközben fejleszti önmagát.

Related Post