0

Nyárbúcsúztató a Csokoládé Múzeumban

Publikálva: 2010 . aug 01 , Archívum Kategóriában.

Nyárbúcsúztató a Csokoládé Múzeumban

hirek

Legkedvesebb nyári élménye Mozart társaságában!

Csokoládé szökőkútból illatozó csokoládéba marcipángolyót mártani, krémes forró csokit ízlelgetni, s közben évtizedes csokoládédobozokat csodálni, szívet melengető, édes érzés. Mindezt Mozarttal?

A Csokoládé Múzeumban bárki átélheti ennek varázsát, hiszen a másfél órás Praliné túra során a nézelődés mellett meg is lehet kóstolni a történelmi receptek alapján elkészített csokifajtákat, sőt, minden látogató elkészíti a saját csokoládéját, süteménykehelybe, fűszerekkel – többek között színes cukorral, kókusszal, mandulával – díszítve, díszdobozba helyezve, amit hazavihet emlékbe. Amíg a saját csokoládé megszilárdul, a csokoládé történetéről szóló film megtekintésére egy csésze forrócsokoládéval ülhetnek be a Filmmúzeumba, ahol a filmvetítés közben csokoládékóstoló színesíti az élményt. A film után élő előadást hallhatnak a csokoládéról, választ kaphatnak kérdéseikre. A bemutatóteremben találkozhatnak Európa legkedveltebb csokoládéival, amiből kedvük szerint vásárolhatnak is.

Mesélje el legkedvesebb nyári élményét ismerőseinek, és ha nem hisznek Önnek, megmutathatja a közös fényképét Mozarttal, amint egy Mozart tallért nyújt át emlékbe!

Mindenkit édes szeretettel várunk a Csokoládé Múzeumi Kiállításon, a fejedelmien felújított, nemesi vadászkúriában, a csokoládé palotájában.

A Csokoládé Múzeum csak előre bejelentkezett vendégeket fogad!

Időpont: 2010. augusztus 28. szombat, 14.00 óra

Belépőjegy ára: 1900.- Ft/fő

Be Sociable, Share!

Hozzászólások zárolva.